Skip to content

Sertai Kami

YOU + US = WE

Bantu diri anda dan kembangkan kerjaya serta pendapatan anda bersama kami.

Ideas Pod : Pusat Latihan terbaru kami. Khas buat ANDA.

Bina Agensi Impian Anda

Di Teras Legacy, kami mahu anda meningkatkan kerjaya anda dengan membina agensi anda sendiri, itulah sebabnya kami menyediakan Program 90 Hari yang komprehensif hanya untuk anda. Ia memberi anda pengetahuan industri, alatan berkesan dan kemahiran penting yang anda perlukan untuk membina agensi anda semudah ABC. Kami akan membantu anda untuk mengembangkan kerjaya dan pendapatan anda

.

Teras Legacy Training
YouTube player

Bantuan Untuk Anda Mula

Akademi Teras Legacy menyediakan banyak peluang untuk belajar, jadi anda bersedia untuk menghadapi sebarang cabaran secara berterusan. Walaupun anda tidak biasa dengan topik seperti insurans atau perancangan kewangan, pelan hala tuju latihan kami akan memberi anda asas yang anda perlukan supaya anda boleh menasihati bakal pelanggan anda tentang produk dan perkhidmatan yang paling memenuhi keperluan dan kemampuan mereka.

Dan sudah tentu, kami menawarkan insentif kewangan tambahan kepada ejen kami yang berprestasi tinggi, dalam bentuk elaun bulanan dan bonus. Dengan menaiki tangga kerjaya kami, anda boleh melihat pendapatan anda berganda dalam masa dua tahun dan mungkin tiga kali ganda dalam masa tiga. Kami juga menyediakan kursus latihan dan bengkel yang berkaitan untuk memastikan pertumbuhan berterusan anda bersama kami.

Bimbingan Mingguan

daripada Pengasas


Di mana sahaja anda berada, kami akan membimbing anda dari awal. Kami telah membangunkan pelbagai sistem seperti sistem G15, Sistem Pemantauan Kejayaan, Bengkel Kepimpinan dan Bimbingan Mingguan untuk membimbing anda dalam setiap langkah.

Teras Legacy

Lakukan kerja yang memberi impak

Menyertai kami bukan sahaja merubah kehidupan anda sendiri. Ia juga merubah kehidupan pada orang lain.

Sertai Kami Sekarang.

Teras Legacy Zurich Franchise Network